Wie heeft er zin in een heerlijke Singapore Precious cocktail?
Wij nemen
30 ml Agricanto, 7,5 ml Cointreau, 7,5 ml benedictijns, 10 ml limoensap, 15 ml Grenadinesiroop, 30 ml Gin, 3 Angostura-druppels en als laatste 60 ml Ananas sap.
Historie
Na zorgvuldig proeven, lukte het uiteindelijk een perfect balans te vinden tussen de kracht en openheid van de raboso. De delicate geur van rijpe kersen en het intense aroma van de specerijen. Deze zijn goed terug te vinden in deze likeur.
Paladin
De geschiedenis van Paladin begint in 1962. Als Valentino Paladin de traditie van zijn overgrootvader voort zet. Paladin Wines is gelegen in het oosten van Veneto. Dit ligt tussen Veneto en Friuli waar twee culturen samenkomen. Bovendien is de bodem langs de rivier Tagliamento kalkrijk. De eerste druivenstokken werden aangeplant. Daarnaast werdt ook het wijnhuis verbouwd.
Vanaf 1977 zijn de druivenstokken in Annone Veneto druiven gaan geven. Die geschikt waren voor het maken van wijn. Het wijnhuis heette Bosco del Merlo. Deze is vernoemd naar de bossen rondom het gebied. In 1985 werd het wijnhuis volledig vernieuwd en voorzien van moderne apparatuur. Samen met zijn drie kinderen produceerde hij wijnen met de nieuwste methodes. Deze zijn nog steeds met karaktervolle oude tradities van de omgeving.
Bovendien kocht de familie eind van de jaren ’90 nog eens 50 hectare wijngaard in Lison di Portogruaro, gelegen in het hart van de regio. Tot de dag van vandaag heeft Bosco del Merlo zo’n 100 hectare wijngaard totaal.
Wanneer de familie Paladin in 2000 de Chianti Gallo Nero koopt in Toscane, de wijngaard en wijnhuis Vèscine . Produceren ze vanaf 2004 hier Toscaanse wijnen; Chianti. Intussen wordt de familie Paladin ook eigenaar van de prachtige wijngaard van Castello Bonomi. Gelegen op de heuvels van Monte Orfano, het enige Château van de Franciacorta.
Passie, onderzoek, toewijding en respect voor tradities zijn de belangrijkste waarden. Die zijn denkwijzes leiden sinds hij zijn eigen kelder maakte. Hij was vastbesloten om het grondgebied van Lison-Pramaggiore-gebied te versterken, door uitstekende wijnen te produceren.
Op deze manier kunnen we in al onze wijnen een hoog en constant kwaliteitsniveau. En een maximaal respect voor de gezondheid van de consument garanderen, evenals een sterke waarde van gezelligheid.